הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
למי שרוצה להפחית מוצרים מהחי, להתנסות בבישול טבעוני ובעיקר להגיע למצב שאין הבדל בטעם 🙂
מחממים שמן זית בסיר..
מכניסים את השום ולאחר מכן תרד..
אחרי שמצטמצם התרד, חצי כוס חלב צמחי בהדרגה. מביאים לרתיחה ומכניסים גבינה טבעונית תוך כדי ערבוב עד שהכל נמס ונוצר רוטב סמיך. מוסיפים את הפסטה להכל כשעוד על הגז, מערבבים ומתקנים תיבול אם צריך..