אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

824
צפיות

חלת פסטו עם פיסטוק

המתכון של
חלת פסטו עם פיסטוק

מושלמת

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 4 כפות סוכר
  • 1 אבקת אפיה
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 100 גרם חמאה מולר עם מלח
  • 1/2 כך מלח
  • 3 כוסות מים ,בכוס מדידה
  • פסטו
  • 1 חבילה בזיליקום טרי רק עלים
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס פיסטוקים לא קלוי
  • 1/4 כפית מלח
  • מילוי גבינות
  • גבינה בולגרית מגורדת
  • מוצרלה מגוררת
  • גאודה מגורדת
  • להברשה אחרי האפייה
  • שמן זית
  • להברשה לפני האפיה
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 4 כפות פסטו
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה כוס מים, שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה בערך.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים.


  • 3

    אני מכינה את הבצק בלילה ומכניסה למקרר עד הבוקר .


  • 4

    אם מכניסים למקרר להשתמש עם מים מהברז.


  • 5

    אם מתפיחים על השיש להשתמש עם מים פושרים .


  • 6

    לחלק את הבצק אפשר ל 3 חלות גדולות או 4.


  • 7

    להכנת הפסטו.


  • 8

    להכניס למעבד מזון את בזיליקום ,שום,פיסטוק ולטחון דק בסוף להוסיף את השמן .


  • 9

    להברשה לפני האפייה .


  • 10

    להוציא מהפסטו 4 כפות ולערבב עם 100 גרם חמאה מומסת .


  • 11

    הכנת החלה .


  • 12

    לרדד כדור למרובע ולמרוח שכבה דקה של הפסטו ומעל נפזר את הגבינות .


  • 13

    לגלגל לרולדה ועם מערוך לרדד מעט ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה ,להכניס למקפיא 20 דקות.


  • 14

    להוציא לחתוך ל4 ונקלע צמה .


  • 15

    להבריש עם החמאה עם הפסטו .


  • 16

    לתת התפתחה של חצי שעה בערך.


  • 17

    אפיה על 200 מעלות חצי שעה עד לקבלת צבע חום .


  • 18

    נבריש שוב עם הפסטו ומעט שמן זית .


  • 19

    בהצלחה ❤️.


1

לשים בקערה כוס מים, שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה בערך.


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים.


3

אני מכינה את הבצק בלילה ומכניסה למקרר עד הבוקר .


4

אם מכניסים למקרר להשתמש עם מים מהברז.


5

אם מתפיחים על השיש להשתמש עם מים פושרים .


6

לחלק את הבצק אפשר ל 3 חלות גדולות או 4.


7

להכנת הפסטו.


8

להכניס למעבד מזון את בזיליקום ,שום,פיסטוק ולטחון דק בסוף להוסיף את השמן .


9

להברשה לפני האפייה .


10

להוציא מהפסטו 4 כפות ולערבב עם 100 גרם חמאה מומסת .


11

הכנת החלה .


12

לרדד כדור למרובע ולמרוח שכבה דקה של הפסטו ומעל נפזר את הגבינות .


13

לגלגל לרולדה ועם מערוך לרדד מעט ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה ,להכניס למקפיא 20 דקות.


14

להוציא לחתוך ל4 ונקלע צמה .


15

להבריש עם החמאה עם הפסטו .


16

לתת התפתחה של חצי שעה בערך.


17

אפיה על 200 מעלות חצי שעה עד לקבלת צבע חום .


18

נבריש שוב עם הפסטו ומעט שמן זית .


19

בהצלחה ❤️.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים