תקציר המתכון: מושלמת
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לשים בקערה כוס מים, שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה בערך
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים
אני מכינה את הבצק בלילה ומכניסה למקרר עד הבוקר
אם מכניסים למקרר להשתמש עם מים מהברז
אם מתפיחים על השיש להשתמש עם מים פושרים
לחלק את הבצק אפשר ל 3 חלות גדולות או 4
להכנת הפסטו
להכניס למעבד מזון את בזיליקום ,שום,פיסטוק ולטחון דק בסוף להוסיף את השמן
להברשה לפני האפייה
להוציא מהפסטו 4 כפות ולערבב עם 100 גרם חמאה מומסת
הכנת החלה
לרדד כדור למרובע ולמרוח שכבה דקה של הפסטו ומעל נפזר את הגבינות
לגלגל לרולדה ועם מערוך לרדד מעט ולהעביר לתבנית עם נייר אפיה ,להכניס למקפיא 20 דקות
להוציא לחתוך ל4 ונקלע צמה
להבריש עם החמאה עם הפסטו
לתת התפתחה של חצי שעה בערך
אפיה על 200 מעלות חצי שעה עד לקבלת צבע חום
נבריש שוב עם הפסטו ומעט שמן זית
בהצלחה ❤️