בסיר מרתיחים מים ומבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
2
בינתיים מתחילים בחיתוך כל הירקות כמפורט.
3
מחממים מעט שמן במחבת ווק ומתחילים בטיגון הירקות לפי הסדר הבא: בצל, גזר, פטריות, גמבה, כרוב, ג׳ינג׳ר ולבסוף השום עד לריכוך חלקי (להשאיר את הירקות מעט קשים) לאחר מכן יש להוסיף את התירס והאפונה.
4
בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, טריאקי, צ׳ילי מתוק, חמאת בוטנים ומעט שמן שומשום עד לאיחוד.
5
שופכים מעל הירקות המוקפצים את הרוטב שהכנו ומבשלים עוד כמה דקות .
6
מוסיפים את האטריות שבישלנו קודם ומערבבים.
7
לקישוט: יש לפזר מעל כוסברה ובצל ירוק קצוצים .
1
בסיר מרתיחים מים ומבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
2
בינתיים מתחילים בחיתוך כל הירקות כמפורט.
3
מחממים מעט שמן במחבת ווק ומתחילים בטיגון הירקות לפי הסדר הבא: בצל, גזר, פטריות, גמבה, כרוב, ג׳ינג׳ר ולבסוף השום עד לריכוך חלקי (להשאיר את הירקות מעט קשים) לאחר מכן יש להוסיף את התירס והאפונה.
4
בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, טריאקי, צ׳ילי מתוק, חמאת בוטנים ומעט שמן שומשום עד לאיחוד.
5
שופכים מעל הירקות המוקפצים את הרוטב שהכנו ומבשלים עוד כמה דקות .