לןגן

מוקפץ ירקות סיני

מאת: יובל דור, פורסם: 18/02/2022 | 14:09
מוקפץ ירקות סיני

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מרתיחים מים ומבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן

  2. בינתיים מתחילים בחיתוך כל הירקות כמפורט

  3. מחממים מעט שמן במחבת ווק ומתחילים בטיגון הירקות לפי הסדר הבא: בצל, גזר, פטריות, גמבה, כרוב, ג׳ינג׳ר ולבסוף השום עד לריכוך חלקי (להשאיר את הירקות מעט קשים) לאחר מכן יש להוסיף את התירס והאפונה

  4. בקערה קטנה מערבבים את רוטב הסויה, טריאקי, צ׳ילי מתוק, חמאת בוטנים ומעט שמן ‏שומשום עד לאיחוד

  5. שופכים מעל הירקות המוקפצים את הרוטב שהכנו ומבשלים עוד כמה דקות

  6. מוסיפים את האטריות שבישלנו קודם ומערבבים

  7. לקישוט: יש לפזר מעל כוסברה ובצל ירוק קצוצים