מזהיבים את הבצלים ומוסיפים לסיר. ממשיכים לקלף ולפרוס את שאר הירקות ומוסיפים אותם לסיר תוך כדי הזהבת הבצלים. ממשיכים לערבב ולהזהיב עד שהבצלים זהובים ורכים.
3
מוסיפים את הערמונים ושאר המצרכים וממשיכים לערבב. מוסיפים את המים ומבשלים כ-1/2 שעה או עד שהגזרים התרככו. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
4
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט וממשיכים לבשל עוד 10 דקות עד שהמרק מסמיך. לטעום ולשפר טעמים.
5
לשים לב שהמרק נוטה להסמיך כשהוא מתקרר. אם הוא סמיך מדי, יש להוסיף מעט מים.
6
הערה : לא לוותר על הטימין. הוא מוסיף המון טעם למרק.
1
בסיר בינוני ממיסים את החמאה ומוסיפים את השמן.
2
מזהיבים את הבצלים ומוסיפים לסיר. ממשיכים לקלף ולפרוס את שאר הירקות ומוסיפים אותם לסיר תוך כדי הזהבת הבצלים. ממשיכים לערבב ולהזהיב עד שהבצלים זהובים ורכים.
3
מוסיפים את הערמונים ושאר המצרכים וממשיכים לערבב. מוסיפים את המים ומבשלים כ-1/2 שעה או עד שהגזרים התרככו. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עוד 10 דקות.
4
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט וממשיכים לבשל עוד 10 דקות עד שהמרק מסמיך. לטעום ולשפר טעמים.
5
לשים לב שהמרק נוטה להסמיך כשהוא מתקרר. אם הוא סמיך מדי, יש להוסיף מעט מים.
6
הערה : לא לוותר על הטימין. הוא מוסיף המון טעם למרק.