תקציר המתכון: מרק טעים מאוד וקל להכנה
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר בינוני ממיסים את החמאה ומוסיפים את השמן
מזהיבים את הבצלים ומוסיפים לסיר. ממשיכים לקלף ולפרוס את שאר הירקות ומוסיפים אותם לסיר תוך כדי הזהבת הבצלים. ממשיכים לערבב ולהזהיב עד שהבצלים זהובים ורכים
מוסיפים את הערמונים ושאר המצרכים וממשיכים לערבב. מוסיפים את המים ומבשלים כ-1/2 שעה או עד שהגזרים התרככו. מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עוד 10 דקות
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט וממשיכים לבשל עוד 10 דקות עד שהמרק מסמיך. לטעום ולשפר טעמים
לשים לב שהמרק נוטה להסמיך כשהוא מתקרר. אם הוא סמיך מדי, יש להוסיף מעט מים
הערה : לא לוותר על הטימין. הוא מוסיף המון טעם למרק