ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
מתקבלים 2 כוסות סחלב (ממליצה להכפיל כמויות).
-
-
2 כוסות חלב שקדים או 2 כוסות חלב סויה או 2 כוסות חלב 1%-3% או לחילופין אפשר 1 כוס שמנת מתוקה + 1 כוס חלב 1%-3%, תלוי כמה אתם מושחתים אז לשיקולכם.
-
2 כפות גדושות סוכר לבן או 2 כפות גדושות סוכר דמררה (חום בהיר), לשיקולכם.
-
4 כפיות גדושות אבקת קורנפלור.
-
1/4 כוס מים בטמפרטורת החדר (לא קרים מהמקרר, לא חמים ולא פושרים).
-
1 כפית מי ורדים או 1 כפית מי זוהר או לחילופין 1 כפית תמצית וניל, לשיקולכם.
-
שימו לב!!! ממליצה לשים מי ורדים או מי זוהר, מעמיק מאוד את טעם הסחלב.
-
-
-
-
-
-
-
חופן של תערובת אגוזים, בוטנים, פיסטוקים קצוצים או מה שאוהבים.
אופן ההכנה
-
1
בסיר קטן על להבה בינונית, מרתיחים את החלב, סוכר עד לסף רתיחה.
-
2
בינתיים ממיסים היטב בקערה קטנה את אבקת הקורנפלור עם המים.
-
3
כשהחלב מגיע לסף רתיחה, מוסיפים בזרזוף איטי תוך כדי ערבוב את הקורנפלור המומס וממשיכים לערבב עד שהחלב מסמיך.
-
4
מוסיפים את תמצית מי ורדים או תמצית מי הזוהר וממשיכים לערבב היטב היטב.
-
5
מורידים מהאש, יוצקים לכוסות יפות, מפזרים מעל את התוספות שאוהבים, מגישים ומתפנקים.
-
6
תיהנו חברים, שיהיה לנו חורף חם ונעים.
-
7
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
בסיר קטן על להבה בינונית, מרתיחים את החלב, סוכר עד לסף רתיחה.
2
בינתיים ממיסים היטב בקערה קטנה את אבקת הקורנפלור עם המים.
3
כשהחלב מגיע לסף רתיחה, מוסיפים בזרזוף איטי תוך כדי ערבוב את הקורנפלור המומס וממשיכים לערבב עד שהחלב מסמיך.
4
מוסיפים את תמצית מי ורדים או תמצית מי הזוהר וממשיכים לערבב היטב היטב.
5
מורידים מהאש, יוצקים לכוסות יפות, מפזרים מעל את התוספות שאוהבים, מגישים ומתפנקים.
6
תיהנו חברים, שיהיה לנו חורף חם ונעים.
7
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים