הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
בקערת המיקסר שמים מרגרינה, סוכר, ביצים, תמצית וניל ומערבבים היטב. מוסיפים אפיה, מלח וקמח כמה שיכנס לבצק רך ונוח. .
מחלקים את הבצק ל 2. מקמחים מעט את משטח העבודה ומרדדים כל חלק. בחלק אחד קורצים פרחים, עיגולים , לבבות או מה שרוצים ובחלק השני קורצים צורות עם חור באמצע. מסדרים בתבנית על ניר אפיה ואופים בחום 170 מעלות כ20 דקות או עד הזהבה קלה..
מצננים היטב. מורחים על העוגיה השלמה ריבה במרכז ומעליה עוגיה עם חור. מפזרים מעל אבקת סוכר..
באהבה איילת❤.