ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהצמחוניים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לגרד בפומפיה גסה .
-
2
את התפוח אדמה הגזר והבצל.
-
3
לפזר עליהם מלח להניח בצד ל-10 דקות שיפרישו נוזלים .
-
4
לסחוט היטב .
-
5
להוסיף את שאר המצרכים .
-
6
לטגן בשמן משני צדדים .
-
7
✔ אפשר לאפות בתנור ב-180°.
-
8
כ-20 דקות .
-
9
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
לגרד בפומפיה גסה .
2
את התפוח אדמה הגזר והבצל.
3
לפזר עליהם מלח להניח בצד ל-10 דקות שיפרישו נוזלים .
4
לסחוט היטב .
5
להוסיף את שאר המצרכים .
6
לטגן בשמן משני צדדים .
7
✔ אפשר לאפות בתנור ב-180°.
8
כ-20 דקות .
9
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים