אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,922
צפיות

ניוקי ברוטב שמנת ותרד

המתכון של
ניוקי ברוטב שמנת ותרד

אמאלההההה כמה קל וטעים!

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • לכ- 6 סועדים - אם רוצים לפחות, להוריד כמויות בחצי
  • 2 חבילת ניוקי קנויה (500 גר')
  • לרוטב
  • 30 גר' חמאה
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 חבילת עלי תרד (בערך 100 גר') שטופים וחתוכים לרצועות
  • 1 שמנת פטריות לבישול (250 מ''ל)
  • 1 שמנת מתוקה (250 מ''ל)
  • חצי כפית תבלין אגוז מוסקט, מעט פלפל שחור, בערך כפית מלח
  • חופן פרמז'ן
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הניוקי במים רותחים לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף ולהניח במסננת עד השימוש.


  • 2

    במחבת עמוקה להמיס את החמאה..


  • 3

    להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד הזהבה..


  • 4

    להוסיף את השום, לערבב. להוסיף את עלי התרד ולטגן תוך ערבוב כ- 4 דקות עד שיורד הנפח..


  • 5

    להוסיף את השמנת פטריות והמתוקה, להוסיף תבלינים, לערבב ולתת רתיחה אחת..


  • 6

    להוסיף את הפרמזן ולערבב..


  • 7

    לסגור את האש, להוסיף את הניוקי, לערבב היטב..


  • 8

    ניתן להגיש עם פרמזן מגורד מלמעלה - לא לשכוח לברך אותי אח''כ ♥.


1

לבשל את הניוקי במים רותחים לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף ולהניח במסננת עד השימוש.


2

במחבת עמוקה להמיס את החמאה..


3

להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד הזהבה..


4

להוסיף את השום, לערבב. להוסיף את עלי התרד ולטגן תוך ערבוב כ- 4 דקות עד שיורד הנפח..


5

להוסיף את השמנת פטריות והמתוקה, להוסיף תבלינים, לערבב ולתת רתיחה אחת..


6

להוסיף את הפרמזן ולערבב..


7

לסגור את האש, להוסיף את הניוקי, לערבב היטב..


8

ניתן להגיש עם פרמזן מגורד מלמעלה - לא לשכוח לברך אותי אח''כ ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים