ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לכ- 6 סועדים - אם רוצים לפחות, להוריד כמויות בחצי
-
2 חבילת ניוקי קנויה (500 גר')
-
לרוטב
-
-
-
-
1 חבילת עלי תרד (בערך 100 גר') שטופים וחתוכים לרצועות
-
1 שמנת פטריות לבישול (250 מ''ל)
-
-
חצי כפית תבלין אגוז מוסקט, מעט פלפל שחור, בערך כפית מלח
-
אופן ההכנה
-
1
לבשל את הניוקי במים רותחים לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף ולהניח במסננת עד השימוש.
-
2
במחבת עמוקה להמיס את החמאה..
-
3
להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד הזהבה..
-
4
להוסיף את השום, לערבב. להוסיף את עלי התרד ולטגן תוך ערבוב כ- 4 דקות עד שיורד הנפח..
-
5
להוסיף את השמנת פטריות והמתוקה, להוסיף תבלינים, לערבב ולתת רתיחה אחת..
-
6
להוסיף את הפרמזן ולערבב..
-
7
לסגור את האש, להוסיף את הניוקי, לערבב היטב..
-
8
ניתן להגיש עם פרמזן מגורד מלמעלה - לא לשכוח לברך אותי אח''כ ♥.
1
לבשל את הניוקי במים רותחים לפי הוראות היצרן, לסנן, לשטוף ולהניח במסננת עד השימוש.
2
במחבת עמוקה להמיס את החמאה..
3
להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן עד הזהבה..
4
להוסיף את השום, לערבב. להוסיף את עלי התרד ולטגן תוך ערבוב כ- 4 דקות עד שיורד הנפח..
5
להוסיף את השמנת פטריות והמתוקה, להוסיף תבלינים, לערבב ולתת רתיחה אחת..
6
להוסיף את הפרמזן ולערבב..
7
לסגור את האש, להוסיף את הניוקי, לערבב היטב..
8
ניתן להגיש עם פרמזן מגורד מלמעלה - לא לשכוח לברך אותי אח''כ ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים