ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*מוקפץ עם פיטריות וטריאקי*
-
-
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועת
-
-
1 בצל בנוני פרוס לפרוסות דקות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
3 גבעולים בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה
-
1
מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן .
-
2
שמים בקערה את החזה עוף מוסיפים את הפפריקה אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל שחור מערבבים היטב מניחים בצד .
-
3
מחממים סיר רחב עם השמן .
-
4
מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב.
-
5
מוציאים מהסיר ומניחים בצד .
-
6
מוסיפים לסיר את חזה העוף המתובל מטגנים עד שהחזה עוף משנה צבע .
-
7
מוסיפים את הבצל המטוגן והפיטריות .
-
8
מוסיפים את הטריאקי ומקפיצים כ-5 דקות נוספות .
-
9
מוסיפים את הנודלס .
-
10
מערבבים היטב .
-
11
לפני ההגשה קוצצים דק בצל ירוק.
-
12
ומפזרים מעל .
-
13
באהבה נועם זיגדון 💞.
1
מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן .
2
שמים בקערה את החזה עוף מוסיפים את הפפריקה אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל שחור מערבבים היטב מניחים בצד .
3
מחממים סיר רחב עם השמן .
4
מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב.
5
מוציאים מהסיר ומניחים בצד .
6
מוסיפים לסיר את חזה העוף המתובל מטגנים עד שהחזה עוף משנה צבע .
7
מוסיפים את הבצל המטוגן והפיטריות .
8
מוסיפים את הטריאקי ומקפיצים כ-5 דקות נוספות .
9
מוסיפים את הנודלס .
10
מערבבים היטב .
11
לפני ההגשה קוצצים דק בצל ירוק.
12
ומפזרים מעל .
13
באהבה נועם זיגדון 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים