לןגן

מוקפץ עם פיטריות וטריאקי

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/08/2021 | 11:53
מוקפץ עם פיטריות וטריאקי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן

  2. שמים בקערה את החזה עוף מוסיפים את הפפריקה אבקת השום, גריל עוף, מלח ופלפל שחור מערבבים היטב מניחים בצד

  3. מחממים סיר רחב עם השמן

  4. מוסיפים את הבצל והפטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב והקפצה עד שהבצל מתחיל להזהיב

  5. מוציאים מהסיר ומניחים בצד

  6. מוסיפים לסיר את חזה העוף המתובל מטגנים עד שהחזה עוף משנה צבע

  7. מוסיפים את הבצל המטוגן והפיטריות

  8. מוסיפים את הטריאקי ומקפיצים כ-5 דקות נוספות

  9. מוסיפים את הנודלס

  10. מערבבים היטב

  11. לפני ההגשה קוצצים דק בצל ירוק

  12. ומפזרים מעל

  13. באהבה נועם זיגדון 💞