ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
להצלחת הסלט ממליצה להשתמש בקערה שטוחה גדולה עם שוליים רחבים.
-
-
7-8 צנוניות קטנות, חתוכות לעיגולים.
-
4-5 גזרים, קלופים, חתוכים לעיגולים דקים.
-
2-3 פלפלים ירוקים, חריפים, חתוכים לעיגולים דקים עם החרצנים.
-
1 פלפל אדום גדול (גמבה), חתוך לרצועות.
-
1 פלפל ירוק גדול, חתוך לרצועות.
-
1 פלפל צהוב גדול, חתוך לרצועות.
-
2 קולרבי בינוניים, קלופים, חתוכים לרצועות.
-
-
-
-
מיץ לימון טרי מ-3 לימונים בינוניים.
אופן ההכנה
-
1
מספר שעות לפני הארוחה מכינים את סלט המסייר לפחות 3-4 שעות.
-
2
שמים את כל הירקות בקערה גדולה, מערבבים בידיים היטב היטב עם המלח, פלפל שחור, שמן, מיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך (מלח או מיץ לימון).
-
3
שימו לב!!! ממליצה לערבב את הסלט עם כפפות בידיים כדי להימנע מכאב, מכוויות, משרפה בידיים.
-
4
משהים על השיש לכבישה 3 עד 4 שעות לפחות ומגישים.
-
5
ממליצה לערבב את הסלט כל שעה .
-
6
אפשר לאחסן במקרר - טעים מאוד אפילו למחרת.
-
7
טיפ ....
-
8
אפשר להוסיף פרחי כרובית קטנים.
-
9
אפשר להוסיף גבעולי סלרי.
-
10
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
מספר שעות לפני הארוחה מכינים את סלט המסייר לפחות 3-4 שעות.
2
שמים את כל הירקות בקערה גדולה, מערבבים בידיים היטב היטב עם המלח, פלפל שחור, שמן, מיץ לימון, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך (מלח או מיץ לימון).
3
שימו לב!!! ממליצה לערבב את הסלט עם כפפות בידיים כדי להימנע מכאב, מכוויות, משרפה בידיים.
4
משהים על השיש לכבישה 3 עד 4 שעות לפחות ומגישים.
5
ממליצה לערבב את הסלט כל שעה .
6
אפשר לאחסן במקרר - טעים מאוד אפילו למחרת.
7
טיפ ....
8
אפשר להוסיף פרחי כרובית קטנים.
9
אפשר להוסיף גבעולי סלרי.
10
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים