אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

3,334
צפיות

בורקס ממולא בבשר ותפוחי אדמה

המתכון של
בורקס ממולא בבשר ותפוחי אדמה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • *בורקס ממולא בשר עם תפוחי אדמה*
  • 1 חבילת בצק עלים מוכן
  • *למילוי*
  • 700 גרם בשר טחון
  • 3 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 1/2 צרור פיטרוזיליה
  • 1/2 כוס צנוברים
  • אגוז מוסקט/ בהרט/ראס אל חנות
  • פפריקה מתוקה
  • אבקת שום
  • כמון
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן
  • לטגן בצל עם שמן להוסיף את הבשר לתבל ולבשל כעשר דקות
  • עד לצימצום נוזלים
אופן ההכנה
  • 1

    לפתוח את הבצק .


  • 2

    לחלק את הבצק לריבועים .


  • 3

    לחצי לאורך .


  • 4

    ו--8 חלקים לרוחב .


  • 5

    לקחת כל ריבוע לשים במרכז כף וחצי מילוי .


  • 6

    לסגור בצורת כדור לסדר סביב התבנית .


  • 7

    למרוח ביצה ולפזר שומשום .


  • 8

    תפוחי אדמה מבושלים ופרוסים .


  • 9

    פפריקה מתוקה.


  • 10

    פלפל שחור .


  • 11

    אבקת שום .


  • 12

    מלח .


  • 13

    שמן .


  • 14

    לערבב הכל יחד .


  • 15

    לסדר במרכז התבנית .


  • 16

    לפזר פיטרוזליה .


  • 17

    לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כחצי שעה .


  • 18

    באהבה נועם זיגדון 💞.


1

לפתוח את הבצק .


2

לחלק את הבצק לריבועים .


3

לחצי לאורך .


4

ו--8 חלקים לרוחב .


5

לקחת כל ריבוע לשים במרכז כף וחצי מילוי .


6

לסגור בצורת כדור לסדר סביב התבנית .


7

למרוח ביצה ולפזר שומשום .


8

תפוחי אדמה מבושלים ופרוסים .


9

פפריקה מתוקה.


10

פלפל שחור .


11

אבקת שום .


12

מלח .


13

שמן .


14

לערבב הכל יחד .


15

לסדר במרכז התבנית .


16

לפזר פיטרוזליה .


17

לאפות בתנור שחומם מראש ל-200° כחצי שעה .


18

באהבה נועם זיגדון 💞.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים