לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף ולהכניס למקרר לחצי שעה להרתיח סיר קטן עם מים וכף שמן ליצור קציצות עם ידיים רטובות להכניס לסיר הרותח ל-5 דקות (כל פעם 5 קציצות ).
2
לחתוך את הארטישוק לרבעים להניח בקערה עם מים רתוחים ומעט לימון כחצי שעה.
3
את הזיתים לסנן להרתיח ולסנן 3 פעמים.
4
בסוטז' לחמם שמן לטגן את הבצל.
5
להוסיף שום סלרי קצוץ לימון כבוש.
6
2 כוסות מים לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה וסוכר להוסיף את הארטישוק והזיתים לתת רתיחה לבדןק טעמים ולשפר אם יש צורך להוסיף את הקציצות להנמיך להבה לשעה .
7
אני מגישה עם אורז לבן.
1
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף ולהכניס למקרר לחצי שעה להרתיח סיר קטן עם מים וכף שמן ליצור קציצות עם ידיים רטובות להכניס לסיר הרותח ל-5 דקות (כל פעם 5 קציצות ).
2
לחתוך את הארטישוק לרבעים להניח בקערה עם מים רתוחים ומעט לימון כחצי שעה.
3
את הזיתים לסנן להרתיח ולסנן 3 פעמים.
4
בסוטז' לחמם שמן לטגן את הבצל.
5
להוסיף שום סלרי קצוץ לימון כבוש.
6
2 כוסות מים לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה וסוכר להוסיף את הארטישוק והזיתים לתת רתיחה לבדןק טעמים ולשפר אם יש צורך להוסיף את הקציצות להנמיך להבה לשעה .