אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,674
צפיות

קציצות עוף עם תחתיות ארטישוק

המתכון של
קציצות עוף עם תחתיות ארטישוק

ארוחה מזינה וטעימה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות- 500 גר חזה טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 2 שיני שום
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח מצה/ או פרורי לחם
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • חופן סלרי קצוץ
  • מלח,פלפל,כורכום,כמון
  • לרוטב -2 כפות שמן
  • שקית תחתיות ארטישוק קפוא
  • קופסה זיתים ללא חרצנים
  • 4 פלחי לימון כבוש קצוצים גס
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות סלרי קצוץ
  • מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה קורט סוכר
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף ולהכניס למקרר לחצי שעה להרתיח סיר קטן עם מים וכף שמן ליצור קציצות עם ידיים רטובות להכניס לסיר הרותח ל-5 דקות (כל פעם 5 קציצות ).


  • 2

    לחתוך את הארטישוק לרבעים להניח בקערה עם מים רתוחים ומעט לימון כחצי שעה.


  • 3

    את הזיתים לסנן להרתיח ולסנן 3 פעמים.


  • 4

    בסוטז' לחמם שמן לטגן את הבצל.


  • 5

    להוסיף שום סלרי קצוץ לימון כבוש.


  • 6

    2 כוסות מים לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה וסוכר להוסיף את הארטישוק והזיתים לתת רתיחה לבדןק טעמים ולשפר אם יש צורך להוסיף את הקציצות להנמיך להבה לשעה .


  • 7

    אני מגישה עם אורז לבן.


1

לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף ולהכניס למקרר לחצי שעה להרתיח סיר קטן עם מים וכף שמן ליצור קציצות עם ידיים רטובות להכניס לסיר הרותח ל-5 דקות (כל פעם 5 קציצות ).


2

לחתוך את הארטישוק לרבעים להניח בקערה עם מים רתוחים ומעט לימון כחצי שעה.


3

את הזיתים לסנן להרתיח ולסנן 3 פעמים.


4

בסוטז' לחמם שמן לטגן את הבצל.


5

להוסיף שום סלרי קצוץ לימון כבוש.


6

2 כוסות מים לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה וסוכר להוסיף את הארטישוק והזיתים לתת רתיחה לבדןק טעמים ולשפר אם יש צורך להוסיף את הקציצות להנמיך להבה לשעה .


7

אני מגישה עם אורז לבן.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים