לןגן

קציצות עוף עם תחתיות ארטישוק

מאת: דורית אלישע, פורסם: 19/05/2021 | 17:53
קציצות עוף עם תחתיות ארטישוק

תקציר המתכון: ארוחה מזינה וטעימה

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף ולהכניס למקרר לחצי שעה להרתיח סיר קטן עם מים וכף שמן ליצור קציצות עם ידיים רטובות להכניס לסיר הרותח ל-5 דקות (כל פעם 5 קציצות )

  2. לחתוך את הארטישוק לרבעים להניח בקערה עם מים רתוחים ומעט לימון כחצי שעה

  3. את הזיתים לסנן להרתיח ולסנן 3 פעמים

  4. בסוטז' לחמם שמן לטגן את הבצל

  5. להוסיף שום סלרי קצוץ לימון כבוש

  6. 2 כוסות מים לתבל מלח פלפל כורכום פפריקה מתוקה וסוכר להוסיף את הארטישוק והזיתים לתת רתיחה לבדןק טעמים ולשפר אם יש צורך להוסיף את הקציצות להנמיך להבה לשעה

  7. אני מגישה עם אורז לבן