הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההטעם העיקרי במתכון הוא הרוטב שמוזגים על תפוחי האדמה בסוף האפייה טעים טעים טעים
מתבלים את תפוחי האדמה בתבנית, מוסיפים מים רותחים ומכניסים לתנור על טורבו 200 מעלות ל-45-60 דקות, עד שהם משחימים יפה ( אפשר לערבב פעם-פעמיים במהלך האפייה, כדי שיקבלו צבע מכל הצדדים).
מכינים את הרוטב בערך רבע שעה לפני שתפוחי האדמה מסיימים את אפייתם, ונותנים לו לעמוד 15 דקות..
מוזגים את הרוטב על תפוחי האדמה כשהם יוצאים מהתנור, ואוכלים בהנאה.