לןגן

תפוחי אדמה בתנור

מאת: עינב 🌷, פורסם: 23/04/2021 | 13:13
תפוחי אדמה בתנור

תקציר המתכון: הטעם העיקרי במתכון הוא הרוטב שמוזגים על תפוחי האדמה בסוף האפייה טעים טעים טעים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מתבלים את תפוחי האדמה בתבנית, מוסיפים מים רותחים ומכניסים לתנור על טורבו 200 מעלות ל-45-60 דקות, עד שהם משחימים יפה ( אפשר לערבב פעם-פעמיים במהלך האפייה, כדי שיקבלו צבע מכל הצדדים)

  2. מכינים את הרוטב בערך רבע שעה לפני שתפוחי האדמה מסיימים את אפייתם, ונותנים לו לעמוד 15 דקות.

  3. מוזגים את הרוטב על תפוחי האדמה כשהם יוצאים מהתנור, ואוכלים בהנאה