הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהגרנולה פתרון טעים, קל להכנה, בריא ומשביע עם יוגורט או חלב...
בתבנית מרופדת בנייר אפיה מערבבים היטב את שיבולת השועל עם הקוקוס, הגרעינים , הסילאן והשמנים. .
אופים בתנור על 160 מעלות כחצי שעה עד 3/4 שעה ומערבבים מידי פעם..
מוסיפים את השקדים והאגוזים לתערובת מערבבים היטב וממשיכים לאפות כ 10 דקות על 180 מעלות. (זהירות לא לשרוף את האגוזים הם הופכים להיות מרירים ). .
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. הגרנולה מתקשה ומתגבשת כאשר היא מתקררת. מפוררים אותה ומוסיפים חמוציות. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️.