לןגן

גרנולה עשירה ,טעימה וקלה להכנה.

מאת: מדי רואקי, פורסם: 21/04/2021 | 19:13
גרנולה עשירה ,טעימה וקלה להכנה.

תקציר המתכון: גרנולה פתרון טעים, קל להכנה, בריא ומשביע עם יוגורט או חלב...

קטגוריה: ארוחות בוקר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתבנית מרופדת בנייר אפיה מערבבים היטב את שיבולת השועל עם הקוקוס, הגרעינים , הסילאן והשמנים.

  2. אופים בתנור על 160 מעלות כחצי שעה עד 3/4 שעה ומערבבים מידי פעם.

  3. מוסיפים את השקדים והאגוזים לתערובת מערבבים היטב וממשיכים לאפות כ 10 דקות על 180 מעלות. (זהירות לא לשרוף את האגוזים הם הופכים להיות מרירים ).

  4. מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר. הגרנולה מתקשה ומתגבשת כאשר היא מתקררת. מפוררים אותה ומוסיפים חמוציות. בהצלחה ובתאבון מדי 🙏❤️