ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקשה
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קשה
אופן ההכנה
-
1
הכנת הבצק:.
-
2
להכניס לקערה את הביצים, שמן, מים, מלח ולערבב היטב.
-
3
להוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד קבלת בצק רך נעים ולא דביק..
-
4
על רשת הג'לאל ליצור מחתיכות בצק נוקידס קטן ומגולגל או ליצור נחשים ולחתוך עם סכין..
-
5
לקמח את הנוקידס ולהניח ליבוש...
-
6
הכנת הרוטב לנוקידס:.
-
7
לחמם סיר רחב עמוק עם שמן ולהוסיף רסק עגבניות פפריקה, עוף, מלח וסלרי ..
-
8
לאדות היטב ...
-
9
להוסיף 2 ליטר מים.
-
10
ולהביא לרתיחה...
-
11
כשרותח לשפוך את הנוקידס לתוך הסיר.
-
12
ולבשל כשעתיים או להעביר לפלטה..
1
הכנת הבצק:.
2
להכניס לקערה את הביצים, שמן, מים, מלח ולערבב היטב.
3
להוסיף את הקמח בהדרגה תוך כדי לישה עד קבלת בצק רך נעים ולא דביק..
4
על רשת הג'לאל ליצור מחתיכות בצק נוקידס קטן ומגולגל או ליצור נחשים ולחתוך עם סכין..
5
לקמח את הנוקידס ולהניח ליבוש...
6
הכנת הרוטב לנוקידס:.
7
לחמם סיר רחב עמוק עם שמן ולהוסיף רסק עגבניות פפריקה, עוף, מלח וסלרי ..
8
לאדות היטב ...
9
להוסיף 2 ליטר מים.
10
ולהביא לרתיחה...
11
כשרותח לשפוך את הנוקידס לתוך הסיר.
12
ולבשל כשעתיים או להעביר לפלטה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים