ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
שוטפים את הירקות במים חמימים.
-
1
חותכת את הבצל ומוסיפה קוביות תפו"א.
-
2
לאחר כמה דק מוסיפה את הקישוא ומתחילה למלא את הסיר במים רותחים.
-
3
ולבנתיים משרה בקערת מים.כוסברה עם פטרוזיליה סבון ומעט מלח. ממתינה כ10 דקות ושוטפת היטב היטב.
-
4
מוסיפה לתוכן המרק את הכרובית. אני אישית קונה כרובית קפואה של גוש קטיף מבחינת הכשרות.
-
5
ולאחר מס דקות מוסיפה את הכוסברה והפטרוזילה לאחר חיתוך דק דק.
-
6
מתחילה לתבל בתבלינים שציינתי. מוסיפה את הסלרי..
-
7
מחכה כ45 דקות ומוסיפה את האטריות לקראץ הסוף האטריות צריכות להתבשל כ15 דקות בנוסף..
-
8
מגישה עם שקדי מרק/ קורטונים מה שנמצא בבית בהצלחה.
0
שוטפים את הירקות במים חמימים.
1
חותכת את הבצל ומוסיפה קוביות תפו"א.
2
לאחר כמה דק מוסיפה את הקישוא ומתחילה למלא את הסיר במים רותחים.
3
ולבנתיים משרה בקערת מים.כוסברה עם פטרוזיליה סבון ומעט מלח. ממתינה כ10 דקות ושוטפת היטב היטב.
4
מוסיפה לתוכן המרק את הכרובית. אני אישית קונה כרובית קפואה של גוש קטיף מבחינת הכשרות.
5
ולאחר מס דקות מוסיפה את הכוסברה והפטרוזילה לאחר חיתוך דק דק.
6
מתחילה לתבל בתבלינים שציינתי. מוסיפה את הסלרי..
7
מחכה כ45 דקות ומוסיפה את האטריות לקראץ הסוף האטריות צריכות להתבשל כ15 דקות בנוסף..
8
מגישה עם שקדי מרק/ קורטונים מה שנמצא בבית בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים