ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
2-3 תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
שוטפים את העדשים היטב ומסננים מנוזלים..
-
1
בסיר רחב מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את העדשים מערבבים כ 2 דקות שלא ידבק בתחתית. מוסיפים כ 6 ליטר מים ומביאים לרתיחה..
-
2
מתבלים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד ריכוך. מנקים את הקצף שמצטבר. טועמים ומתקנים תיבול..
-
3
המרק מתבשל מהר יחסית כ20 -30 דקות ומסמיך. אפשר להשאיר את חתיכות תפוח האדמה שלמות או למעוך אותם עם מועך פירה בתוך הסיר..
-
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
0
שוטפים את העדשים היטב ומסננים מנוזלים..
1
בסיר רחב מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את העדשים מערבבים כ 2 דקות שלא ידבק בתחתית. מוסיפים כ 6 ליטר מים ומביאים לרתיחה..
2
מתבלים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד ריכוך. מנקים את הקצף שמצטבר. טועמים ומתקנים תיבול..
3
המרק מתבשל מהר יחסית כ20 -30 דקות ומסמיך. אפשר להשאיר את חתיכות תפוח האדמה שלמות או למעוך אותם עם מועך פירה בתוך הסיר..
4
בהצלחה ובאהבה איילת❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים