אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

656
צפיות

מרק עדשים כתומות

המתכון של
מרק עדשים כתומות

מרק טעים ומהיר שמלווה אותנו כל חורף....

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 500 גרם עדשים כתומות
  • 1 בצל בינוני
  • 2-3 תפוחי אדמה חתוך לקוביות קטנות
  • כ 6-7 ליטר מים
  • כף וחצי מרק עוף
  • כף מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף חוויאג למרק
אופן ההכנה
  • 0

    שוטפים את העדשים היטב ומסננים מנוזלים..


  • 1

    בסיר רחב מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את העדשים מערבבים כ 2 דקות שלא ידבק בתחתית. מוסיפים כ 6 ליטר מים ומביאים לרתיחה..


  • 2

    מתבלים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד ריכוך. מנקים את הקצף שמצטבר. טועמים ומתקנים תיבול..


  • 3

    המרק מתבשל מהר יחסית כ20 -30 דקות ומסמיך. אפשר להשאיר את חתיכות תפוח האדמה שלמות או למעוך אותם עם מועך פירה בתוך הסיר..


  • 4

    בהצלחה ובאהבה איילת❤.


0

שוטפים את העדשים היטב ומסננים מנוזלים..


1

בסיר רחב מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את העדשים מערבבים כ 2 דקות שלא ידבק בתחתית. מוסיפים כ 6 ליטר מים ומביאים לרתיחה..


2

מתבלים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד ריכוך. מנקים את הקצף שמצטבר. טועמים ומתקנים תיבול..


3

המרק מתבשל מהר יחסית כ20 -30 דקות ומסמיך. אפשר להשאיר את חתיכות תפוח האדמה שלמות או למעוך אותם עם מועך פירה בתוך הסיר..


4

בהצלחה ובאהבה איילת❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים