תקציר המתכון: מרק טעים ומהיר שמלווה אותנו כל חורף....
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
שוטפים את העדשים היטב ומסננים מנוזלים.
בסיר רחב מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את העדשים מערבבים כ 2 דקות שלא ידבק בתחתית. מוסיפים כ 6 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מתבלים ומוסיפים את תפוחי האדמה ומרתיחים עד ריכוך. מנקים את הקצף שמצטבר. טועמים ומתקנים תיבול.
המרק מתבשל מהר יחסית כ20 -30 דקות ומסמיך. אפשר להשאיר את חתיכות תפוח האדמה שלמות או למעוך אותם עם מועך פירה בתוך הסיר.
בהצלחה ובאהבה איילת❤