1)
לשים יחד בקערה את כל המרכיבים למעט המלח עד לאחידות הבצק..
1
2)
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-3 דקות נוספות.
.
2
3)
מניחים לבצק לתפוח בקערה משומנת כשעה וחצי.
4).
3
מחלקים את הבצק ל-5 כדורים שווים בגודלם ומניחים להם לנוח 20 דקות נוספות על משטח מקומח מתחת לשקית ניילון.
בינתיים מכינים סירופ סוכר: מביאים לרתיחה את המים והסוכר ומבשלים 5 דקות (מערבבים מדי פעם)
5).
4
יוצרים מהכדורים נקניקים ארוכים, מעבירים את סירופ הסוכר לתבנית רחבה ועמוקה שבתוכה מגבת נקייה ומגלגלים בפנים את נקניקי הבצק.
6).
5
מפזרים את השומשום בתבנית נוספת, מגלגלים בה את נקניקי הבצק, קושרים אותם יחד בקצוות ומתפיחים שוב לשעה וחצי.
7).
6
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבייגלה כ-20 דקות..
7
טיפ:
מומלץ להגיש על נייר עיתון עם זעתר מיובש.
0
1)
לשים יחד בקערה את כל המרכיבים למעט המלח עד לאחידות הבצק..
1
2)
מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש כ-3 דקות נוספות.
.
2
3)
מניחים לבצק לתפוח בקערה משומנת כשעה וחצי.
4).
3
מחלקים את הבצק ל-5 כדורים שווים בגודלם ומניחים להם לנוח 20 דקות נוספות על משטח מקומח מתחת לשקית ניילון.
בינתיים מכינים סירופ סוכר: מביאים לרתיחה את המים והסוכר ומבשלים 5 דקות (מערבבים מדי פעם)
5).
4
יוצרים מהכדורים נקניקים ארוכים, מעבירים את סירופ הסוכר לתבנית רחבה ועמוקה שבתוכה מגבת נקייה ומגלגלים בפנים את נקניקי הבצק.
6).
5
מפזרים את השומשום בתבנית נוספת, מגלגלים בה את נקניקי הבצק, קושרים אותם יחד בקצוות ומתפיחים שוב לשעה וחצי.
7).
6
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבייגלה כ-20 דקות..