ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
במיקסר מכניסים קמח שמרים וסוכר ומערבבים. .
-
1
מוסיפים 4 ביצים גדולות ומערבבים פעם נוספת.
-
2
במיקרו או בסיר קטן מרתיחים יחד את החלב והחמאה. שהחמאה נמסה לגמרי מעבירים אל המיקסר ומערבבים עד שהבצק נפרד מהדפנות. .
-
3
הבצק רך מאוד. לא להבהל. הוא יתקשה. .
-
4
מכניסים ללילה למקרר. עד קערה מכוסה בניילון נצמד. .
-
5
למחרת מכניסים למיקרו חמאה ושוקולד חלב וממיסים יחד. .
-
6
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
-
7
יוצרים מהבצק 4 כדורים מרדדים מורחים בקרם השוקולד מכניסים לתבנית מצפים בביצה ונותנים התפחה של 20 דקות. .
-
8
מפעילים תנור ל160 מעלות טורבו. כשהתנור חם מכניסים ל35-40 דקות.
-
9
כשהעוגות מתקררות מכינים סירופ סוכר מכוס סוכר וחצי כוס מים. שהסוכר נמס שופכים על העוגות ויש לכם עוגות של קונדיטוריה. .
0
במיקסר מכניסים קמח שמרים וסוכר ומערבבים. .
1
מוסיפים 4 ביצים גדולות ומערבבים פעם נוספת.
2
במיקרו או בסיר קטן מרתיחים יחד את החלב והחמאה. שהחמאה נמסה לגמרי מעבירים אל המיקסר ומערבבים עד שהבצק נפרד מהדפנות. .
3
הבצק רך מאוד. לא להבהל. הוא יתקשה. .
4
מכניסים ללילה למקרר. עד קערה מכוסה בניילון נצמד. .
5
למחרת מכניסים למיקרו חמאה ושוקולד חלב וממיסים יחד. .
6
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים.
7
יוצרים מהבצק 4 כדורים מרדדים מורחים בקרם השוקולד מכניסים לתבנית מצפים בביצה ונותנים התפחה של 20 דקות. .
8
מפעילים תנור ל160 מעלות טורבו. כשהתנור חם מכניסים ל35-40 דקות.
9
כשהעוגות מתקררות מכינים סירופ סוכר מכוס סוכר וחצי כוס מים. שהסוכר נמס שופכים על העוגות ויש לכם עוגות של קונדיטוריה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים