ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסטה
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.
-
1
בסיר להמיס חמאה, להוסיף קמח ולערבב בעזרת מטרפה, להוסיף את השמנת, לערבב שלא ישארו גושים וזה סמיך מאוד, להוסיף את החלב ולערבב היטב במטרפה לוודא שלא נישאר גושים.
-
2
לתבל בצלח פלפל ולהוסיף 2 כפות גדושות א, מרק.
-
3
לערבב היטב עד להסמכה.
-
4
את הפטריות לחתוך לרבעים, להקפיץ בחמאה ולהוסיף לרוטב.
-
5
את הפסטה לשים בתבנית, ליצוק מעל את הרוטב, לפזר גבינה צהובה ולהניח את עלי הבזיליקום.
-
6
להכניס לתנור שחומם מראש על חום גבוה עד להקרמה והזהבה של הגבינה.
0
לבשל את הפסטה לפי ההוראות ולסנן.
1
בסיר להמיס חמאה, להוסיף קמח ולערבב בעזרת מטרפה, להוסיף את השמנת, לערבב שלא ישארו גושים וזה סמיך מאוד, להוסיף את החלב ולערבב היטב במטרפה לוודא שלא נישאר גושים.
2
לתבל בצלח פלפל ולהוסיף 2 כפות גדושות א, מרק.
3
לערבב היטב עד להסמכה.
4
את הפטריות לחתוך לרבעים, להקפיץ בחמאה ולהוסיף לרוטב.
5
את הפסטה לשים בתבנית, ליצוק מעל את הרוטב, לפזר גבינה צהובה ולהניח את עלי הבזיליקום.
6
להכניס לתנור שחומם מראש על חום גבוה עד להקרמה והזהבה של הגבינה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים