ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
0.5 ק''ג בשר לבישול ארוך (אני לקחתי כתף)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
רכז עגבניות משפורפרת של מוטי
-
אופן ההכנה
-
0
לשים את העצמות מח בסיר עם מים רותחים להוצאת ה''ג'יפה''.
-
1
לחתוך את הבשר לקוביות ולעטוף בקמח.
-
2
לטגן בצל עד השחמה.
-
3
להוסיף את הבשר והטימין ולטגן עד לסגירה של הבשר.
-
4
להוסיף את כל המרכיבים, לא לשכוח את העצמות מח מהסיר השני (לחתוך את מה שצריך לחתוך) כחצי שפופרת מוטי (אפשר להחליף ברכז אחר...).
-
5
לתבל - פלפל מלח כמון ולאמיצים צ'ילי גרוס.
-
6
למלא מים כ-2 ס''מ למעל כל התערובת.
-
7
להרתיח, להוריד לאש קטנה ולתת כ-3 שעות בישול.
-
8
בתאבון!!!.
0
לשים את העצמות מח בסיר עם מים רותחים להוצאת ה''ג'יפה''.
1
לחתוך את הבשר לקוביות ולעטוף בקמח.
2
לטגן בצל עד השחמה.
3
להוסיף את הבשר והטימין ולטגן עד לסגירה של הבשר.
4
להוסיף את כל המרכיבים, לא לשכוח את העצמות מח מהסיר השני (לחתוך את מה שצריך לחתוך) כחצי שפופרת מוטי (אפשר להחליף ברכז אחר...).
5
לתבל - פלפל מלח כמון ולאמיצים צ'ילי גרוס.
6
למלא מים כ-2 ס''מ למעל כל התערובת.
7
להרתיח, להוריד לאש קטנה ולתת כ-3 שעות בישול.
8
בתאבון!!!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים