ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל (לא טורבו).
-
2
בקערה לערבב היטב את מרכיבי הרוטב.
-
3
לטבול את נתחי הדג ברוטב ולהכניס לשקית קוקי אחד ליד השני ולהניח בתבנית אפייה..
-
4
לפזר על הדגים את הפלפל החריף..
-
5
למזוג על הדגים את הרוטב שנותר..
-
6
לסגור היטב את השקית ולחורר מעט עם קיסם ליד פתח הסגירה..
-
7
לאפות 18-20 דקות, להוציא ולצנן מעט לפני פתיחת השקית..
-
8
להגיש לצד פירה או אורז ולטרוף ♥.
1
לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל (לא טורבו).
2
בקערה לערבב היטב את מרכיבי הרוטב.
3
לטבול את נתחי הדג ברוטב ולהכניס לשקית קוקי אחד ליד השני ולהניח בתבנית אפייה..
4
לפזר על הדגים את הפלפל החריף..
5
למזוג על הדגים את הרוטב שנותר..
6
לסגור היטב את השקית ולחורר מעט עם קיסם ליד פתח הסגירה..
7
לאפות 18-20 דקות, להוציא ולצנן מעט לפני פתיחת השקית..
8
להגיש לצד פירה או אורז ולטרוף ♥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים