לןגן

סלמון אפוי ברוטב מתקתק בשקית קוקי

מאת: אורית לוי, פורסם: 21/01/2021 | 10:56
סלמון אפוי ברוטב מתקתק בשקית קוקי

תקציר המתכון: עסיסי בטירוף ובקלי קלות להכנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות רגיל (לא טורבו)

  2. בקערה לערבב היטב את מרכיבי הרוטב

  3. לטבול את נתחי הדג ברוטב ולהכניס לשקית קוקי אחד ליד השני ולהניח בתבנית אפייה.

  4. לפזר על הדגים את הפלפל החריף.

  5. למזוג על הדגים את הרוטב שנותר.

  6. לסגור היטב את השקית ולחורר מעט עם קיסם ליד פתח הסגירה.

  7. לאפות 18-20 דקות, להוציא ולצנן מעט לפני פתיחת השקית.

  8. להגיש לצד פירה או אורז ולטרוף ♥