אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

429
צפיות

מרק צהוב

המתכון של
מרק צהוב

סמיך טעים ובריא, קל הכנה, הילדים שלי אהבו

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצל
  • קולורבי
  • 2-3 קישואים
  • תפו"א
  • כחצי כוס עדשים כתומות, אפשר יותר
  • חופן שמיר אפשר להחליף בטימין
  • כפית כורכום, מלח
אופן ההכנה
  • 0

    לקלף ולחתוך גס את הירקות, אפשר לטגן קלות את הבצל בהתחלה ואז להוסיף את הירקות ומים עד לכיסוי או פשוט לבשל במים עד לריכוך כחצי שעה.


  • 1

    להוסיף את השמיר לקראת סוף הבישול, לתבל.


  • 2

    לטחון במוט /בלנדר.


  • 3

    טיפ: מומלץ להוסיף את הכורכום אחרי הטחינה, כך זה לא צובע את הפלסטיק של הבלנדר.


0

לקלף ולחתוך גס את הירקות, אפשר לטגן קלות את הבצל בהתחלה ואז להוסיף את הירקות ומים עד לכיסוי או פשוט לבשל במים עד לריכוך כחצי שעה.


1

להוסיף את השמיר לקראת סוף הבישול, לתבל.


2

לטחון במוט /בלנדר.


3

טיפ: מומלץ להוסיף את הכורכום אחרי הטחינה, כך זה לא צובע את הפלסטיק של הבלנדר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים