לןגן

מרק צהוב

מאת: מיכל ברנר, פורסם: 20/01/2021 | 21:18
מרק צהוב

תקציר המתכון: סמיך טעים ובריא, קל הכנה, הילדים שלי אהבו

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף ולחתוך גס את הירקות, אפשר לטגן קלות את הבצל בהתחלה ואז להוסיף את הירקות ומים עד לכיסוי או פשוט לבשל במים עד לריכוך כחצי שעה

  2. להוסיף את השמיר לקראת סוף הבישול, לתבל

  3. לטחון במוט /בלנדר

  4. טיפ: מומלץ להוסיף את הכורכום אחרי הטחינה, כך זה לא צובע את הפלסטיק של הבלנדר