אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

425
צפיות

בייגל ירושלמי אמיתי

המתכון של
בייגל ירושלמי אמיתי

בייגל ירושלמי אמיתי

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • למטה
אופן ההכנה
  • 0

    ננפה קילו קמח, נוסיף 2 כפות שמרים, 3 כפות סוכר ולערבב, להוסיף חצי כוס שמן ו 2 וחצי כוסות מים פושרים (כוס מדידה 250 מ"ל). לעבד לבצק נוח ולהוסיף כף מלח גס ולהמשיך ללוש לבצק חלק ויפה.🥨סיון מלול🥨. להעביר לקערה ולהתפיח שעה.. לקרוץ עיגולים בגודל של כדור טניס לתבול בקערה של מים לאחר מכן בקערה עם שומשום וקצח...🥨סיון מלול🥨לעשות חור באמצע ולמתוח לצורת אליפסה. להניח על נייר אפייה לעוד חצי שעה מנוחה. להכניס לתנור על חום 200 מעלות שחומם מראש ולאפות עד להזהבה יפה. להוציא ולכסות במגבת.. בהצלחה🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨..


0

ננפה קילו קמח, נוסיף 2 כפות שמרים, 3 כפות סוכר ולערבב, להוסיף חצי כוס שמן ו 2 וחצי כוסות מים פושרים (כוס מדידה 250 מ"ל). לעבד לבצק נוח ולהוסיף כף מלח גס ולהמשיך ללוש לבצק חלק ויפה.🥨סיון מלול🥨. להעביר לקערה ולהתפיח שעה.. לקרוץ עיגולים בגודל של כדור טניס לתבול בקערה של מים לאחר מכן בקערה עם שומשום וקצח...🥨סיון מלול🥨לעשות חור באמצע ולמתוח לצורת אליפסה. להניח על נייר אפייה לעוד חצי שעה מנוחה. להכניס לתנור על חום 200 מעלות שחומם מראש ולאפות עד להזהבה יפה. להוציא ולכסות במגבת.. בהצלחה🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים