תקציר המתכון: בייגל ירושלמי אמיתי
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ננפה קילו קמח, נוסיף 2 כפות שמרים, 3 כפות סוכר ולערבב, להוסיף חצי כוס שמן ו 2 וחצי כוסות מים פושרים (כוס מדידה 250 מ"ל). לעבד לבצק נוח ולהוסיף כף מלח גס ולהמשיך ללוש לבצק חלק ויפה.🥨סיון מלול🥨. להעביר לקערה ולהתפיח שעה.. לקרוץ עיגולים בגודל של כדור טניס לתבול בקערה של מים לאחר מכן בקערה עם שומשום וקצח...🥨סיון מלול🥨לעשות חור באמצע ולמתוח לצורת אליפסה. להניח על נייר אפייה לעוד חצי שעה מנוחה. להכניס לתנור על חום 200 מעלות שחומם מראש ולאפות עד להזהבה יפה. להוציא ולכסות במגבת.. בהצלחה🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨🥨.