למילו הבשר יש לערבב הכל ולהניח בצד למנוחה ועירבוב נוסף לפני המילוי.
2
לירקות יש לרוקן את הפנים אני שומר חלק ומוסיף לרוטב עם טיגון הבצל .
3
לרוטב מחמם שמן ומוסיף את הבצל עד לשקיפות מוסיף את שאריות הירקות וממשיך לטגן מוסיף שום מערבב כדקה ומוסיף את רסק העגבניות פפריקה וכורכום מערבב 5 דק ומוסיף 3 כוסות מים ואת שאר התבלינים ומבשל עוד 5 דקות.
4
ממלא את הירקות ממלא הסיר שיהיו נוזלים לא פחות מחצי גובה הירקות ומבשל כשעה וחצי.
1
למילו הבשר יש לערבב הכל ולהניח בצד למנוחה ועירבוב נוסף לפני המילוי.
2
לירקות יש לרוקן את הפנים אני שומר חלק ומוסיף לרוטב עם טיגון הבצל .
3
לרוטב מחמם שמן ומוסיף את הבצל עד לשקיפות מוסיף את שאריות הירקות וממשיך לטגן מוסיף שום מערבב כדקה ומוסיף את רסק העגבניות פפריקה וכורכום מערבב 5 דק ומוסיף 3 כוסות מים ואת שאר התבלינים ומבשל עוד 5 דקות.
4
ממלא את הירקות ממלא הסיר שיהיו נוזלים לא פחות מחצי גובה הירקות ומבשל כשעה וחצי.