אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

487
צפיות

מרק תפו"א עם בצקניות

המתכון של
מרק תפו"א עם בצקניות

מרק טעים ומחמם לימי החורף הקרים

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 תפו"א קלופים וחתוכים לריבועים
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות קמח מנופה
  • 3 כפות שמן קנולה
  • פלפל שחור
  • פלפל לבן
  • מלח
  • 12 כוסות מים
  • בצקניות
  • 1 ביצה
  • 5 כפות קמח מנופה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1-3 כפות מים לפי הצורך
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הקמח ולבחוש מיד היטב..


  • 2

    מוסיפים מים בהדרגה וממשיכים לערבב מוסיפים פלפל שחור, פלפל לבן ומלח מערבבים מביאים לרתיחה מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות או עד שתפו"א מוכנים,.


  • 3

    הכנת הבצקיות:.


  • 4

    בקערה שמים את הביצה המלח ופלפל שחור ומערבבים מוסיפים בהדרגה את הקמח פרט למים ומערבבים עד שמגיעים לבצק במרקם דביק למדי..


  • 5

    אם יבש מידי מוסיפים את המים בהדרגה..


  • 6

    יוצקים למרק הרותח בכף מהבלילה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות מכבים את הגז..


1

בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הקמח ולבחוש מיד היטב..


2

מוסיפים מים בהדרגה וממשיכים לערבב מוסיפים פלפל שחור, פלפל לבן ומלח מערבבים מביאים לרתיחה מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות או עד שתפו"א מוכנים,.


3

הכנת הבצקיות:.


4

בקערה שמים את הביצה המלח ופלפל שחור ומערבבים מוסיפים בהדרגה את הקמח פרט למים ומערבבים עד שמגיעים לבצק במרקם דביק למדי..


5

אם יבש מידי מוסיפים את המים בהדרגה..


6

יוצקים למרק הרותח בכף מהבלילה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות מכבים את הגז..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים