בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הקמח ולבחוש מיד היטב..
2
מוסיפים מים בהדרגה וממשיכים לערבב מוסיפים פלפל שחור, פלפל לבן ומלח מערבבים מביאים לרתיחה מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות או עד שתפו"א מוכנים,.
3
הכנת הבצקיות:.
4
בקערה שמים את הביצה המלח ופלפל שחור ומערבבים מוסיפים בהדרגה את הקמח פרט למים ומערבבים עד שמגיעים לבצק במרקם דביק למדי..
5
אם יבש מידי מוסיפים את המים בהדרגה..
6
יוצקים למרק הרותח בכף מהבלילה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות מכבים את הגז..
1
בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הקמח ולבחוש מיד היטב..
2
מוסיפים מים בהדרגה וממשיכים לערבב מוסיפים פלפל שחור, פלפל לבן ומלח מערבבים מביאים לרתיחה מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות או עד שתפו"א מוכנים,.
3
הכנת הבצקיות:.
4
בקערה שמים את הביצה המלח ופלפל שחור ומערבבים מוסיפים בהדרגה את הקמח פרט למים ומערבבים עד שמגיעים לבצק במרקם דביק למדי..
5
אם יבש מידי מוסיפים את המים בהדרגה..
6
יוצקים למרק הרותח בכף מהבלילה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות מכבים את הגז..