לןגן

מרק תפו"א עם בצקניות

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 23/12/2020 | 19:34
מרק תפו"א עם בצקניות

תקציר המתכון: מרק טעים ומחמם לימי החורף הקרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בצקניות

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את הקמח ולבחוש מיד היטב.

  2. מוסיפים מים בהדרגה וממשיכים לערבב מוסיפים פלפל שחור, פלפל לבן ומלח מערבבים מביאים לרתיחה מוסיפים את קוביות תפו"א מערבבים מנמיכים להבה ומבשלים 20 דקות או עד שתפו"א מוכנים,

  3. הכנת הבצקיות:

  4. בקערה שמים את הביצה המלח ופלפל שחור ומערבבים מוסיפים בהדרגה את הקמח פרט למים ומערבבים עד שמגיעים לבצק במרקם דביק למדי.

  5. אם יבש מידי מוסיפים את המים בהדרגה.

  6. יוצקים למרק הרותח בכף מהבלילה מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות מכבים את הגז.