אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

353
צפיות

סלמון בציפוי עישבי תיבול ושומשום בתנור

המתכון של
סלמון   בציפוי עישבי  תיבול ושומשום בתנור

יאמי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 חתיכות בלמון
  • חתוכים לרוחב
  • (לא עד הסוף)
  • שמים בתבנית
אופן ההכנה
  • 1

    בכוס שמים...


  • 2

    כף תבלין לדג.


  • 3

    כף תבלין עישבי תיבול לדגים (אהרוני).


  • 4

    רבע כף מלח.


  • 5

    חצי כף פפריקה מתוקה.


  • 6

    מערבבים ומורחים על הסלמון גם בחריצים.


  • 7

    מפזרים מעל שומשום.


  • 8

    מוסיפים לתבנית.


  • 9

    רבע כוס מים .


  • 10

    180 מעלות .


  • 11

    כ15/20 דקות.


  • 12

    בתאבון...


1

בכוס שמים...


2

כף תבלין לדג.


3

כף תבלין עישבי תיבול לדגים (אהרוני).


4

רבע כף מלח.


5

חצי כף פפריקה מתוקה.


6

מערבבים ומורחים על הסלמון גם בחריצים.


7

מפזרים מעל שומשום.


8

מוסיפים לתבנית.


9

רבע כוס מים .


10

180 מעלות .


11

כ15/20 דקות.


12

בתאבון...


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים