לןגן

סלמון בציפוי עישבי תיבול ושומשום בתנור

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 21/12/2020 | 11:06
סלמון   בציפוי עישבי  תיבול ושומשום בתנור

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בכוס שמים..

  2. כף תבלין לדג

  3. כף תבלין עישבי תיבול לדגים (אהרוני)

  4. רבע כף מלח

  5. חצי כף פפריקה מתוקה

  6. מערבבים ומורחים על הסלמון גם בחריצים

  7. מפזרים מעל שומשום

  8. מוסיפים לתבנית

  9. רבע כוס מים

  10. 180 מעלות

  11. כ15/20 דקות

  12. בתאבון..