אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

7,861
צפיות

דג נסיכת הנילוס עם ירקות בתנור

המתכון של
דג נסיכת הנילוס  עם ירקות בתנור

יאמי

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • שמים בתבנית
  • דג נסיכת הנילוס(600 גרם) חתוך
  • התיבול
  • בכוס שמים..
  • רבע כוס שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • כפית עישבי תיבול(אהרוני)
  • חצי כפית תבלין לדג
  • חצי כפית אבקת שום
  • חצי כפית סומאק
  • כפית עלי נענע יבשים
  • רבע כפית כמון
  • כפית פפריקה מתוקה בשמן
  • חצי כוס מים
  • מערבבים ומורחים
  • חצי כוס מהתיבול
  • על הדג בתבנית
אופן ההכנה
  • 1

    פורסים 1 עגבניה.


  • 2

    ומסדרים בתבנית.


  • 3

    חותכים חצי פלפל בהיר לרצועות ומסדרים בתבנית.


  • 4

    חצי גזר חותכים רצועות דקות עם קולפן.


  • 5

    ומסדרים בתבנית.


  • 6

    שופכים את חצי כוס התיבול על הירקות.


  • 7

    מוסיפים חצי כוס .


  • 8

    מים לתבנית.


  • 9

    מכניסים לתנור.


  • 10

    180 מעלות.


  • 11

    20/30 דקות.


  • 12

    בתאבון.


1

פורסים 1 עגבניה.


2

ומסדרים בתבנית.


3

חותכים חצי פלפל בהיר לרצועות ומסדרים בתבנית.


4

חצי גזר חותכים רצועות דקות עם קולפן.


5

ומסדרים בתבנית.


6

שופכים את חצי כוס התיבול על הירקות.


7

מוסיפים חצי כוס .


8

מים לתבנית.


9

מכניסים לתנור.


10

180 מעלות.


11

20/30 דקות.


12

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים