ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
דג נסיכת הנילוס(600 גרם) חתוך
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
פורסים 1 עגבניה.
-
2
ומסדרים בתבנית.
-
3
חותכים חצי פלפל בהיר לרצועות ומסדרים בתבנית.
-
4
חצי גזר חותכים רצועות דקות עם קולפן.
-
5
ומסדרים בתבנית.
-
6
שופכים את חצי כוס התיבול על הירקות.
-
7
מוסיפים חצי כוס .
-
8
מים לתבנית.
-
9
מכניסים לתנור.
-
10
180 מעלות.
-
11
20/30 דקות.
-
12
בתאבון.
1
פורסים 1 עגבניה.
2
ומסדרים בתבנית.
3
חותכים חצי פלפל בהיר לרצועות ומסדרים בתבנית.
4
חצי גזר חותכים רצועות דקות עם קולפן.
5
ומסדרים בתבנית.
6
שופכים את חצי כוס התיבול על הירקות.
7
מוסיפים חצי כוס .
8
מים לתבנית.
9
מכניסים לתנור.
10
180 מעלות.
11
20/30 דקות.
12
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים