דג נסיכת הנילוס עם ירקות בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 12/12/2020 | 21:04
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
שמים בתבנית
-
דג נסיכת הנילוס(600 גרם) חתוך
-
התיבול
-
בכוס שמים..
-
רבע כוס שמן זית
-
חצי כפית מלח
-
כפית עישבי תיבול(אהרוני)
-
חצי כפית תבלין לדג
-
חצי כפית אבקת שום
-
חצי כפית סומאק
-
כפית עלי נענע יבשים
-
רבע כפית כמון
-
כפית פפריקה מתוקה בשמן
-
חצי כוס מים
-
מערבבים ומורחים
-
חצי כוס מהתיבול
-
על הדג בתבנית
אופן הכנה
-
פורסים 1 עגבניה
-
ומסדרים בתבנית
-
חותכים חצי פלפל בהיר לרצועות ומסדרים בתבנית
-
חצי גזר חותכים רצועות דקות עם קולפן
-
ומסדרים בתבנית
-
שופכים את חצי כוס התיבול על הירקות
-
מוסיפים חצי כוס
-
מים לתבנית
-
מכניסים לתנור
-
180 מעלות
-
20/30 דקות
-
בתאבון