ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
4 כוסות (חד פעמי) מים פושרים
אופן ההכנה
-
0
ללוש את כל החומרים .
-
1
להתפיח התפחה ראשונה עד שהבצק מכפיל את הנפח.
-
2
אחרי ההתפחה הראשונה ללוש את הבצק עם ידיים רטובות .
-
3
להתפיח שוב עם ידיים רטובות עד שהבצק מכפיל את הנפח .
-
4
אחרי ההתפחה השניה לחמם שמן עמוק( לא חם מידי ) להרטיב את הידיים לקרוץ עיגול ובתוכו עוד עיגול ולטגן.
-
5
לאחר הטיגון לשים במסננת ולהוסיף אבקת סוכר( לא חייב ).
0
ללוש את כל החומרים .
1
להתפיח התפחה ראשונה עד שהבצק מכפיל את הנפח.
2
אחרי ההתפחה הראשונה ללוש את הבצק עם ידיים רטובות .
3
להתפיח שוב עם ידיים רטובות עד שהבצק מכפיל את הנפח .
4
אחרי ההתפחה השניה לחמם שמן עמוק( לא חם מידי ) להרטיב את הידיים לקרוץ עיגול ובתוכו עוד עיגול ולטגן.
5
לאחר הטיגון לשים במסננת ולהוסיף אבקת סוכר( לא חייב ).
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים