אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

373
צפיות

ספינג' מרוקאי

המתכון של
ספינג' מרוקאי

ספינג' מרוקאי מתכון של דודתי האהובה מתכון שתמיד מצליח

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות ערק/ברנדי
  • 4 כוסות (חד פעמי) מים פושרים
אופן ההכנה
  • 0

    ללוש את כל החומרים .


  • 1

    להתפיח התפחה ראשונה עד שהבצק מכפיל את הנפח.


  • 2

    אחרי ההתפחה הראשונה ללוש את הבצק עם ידיים רטובות .


  • 3

    להתפיח שוב עם ידיים רטובות עד שהבצק מכפיל את הנפח .


  • 4

    אחרי ההתפחה השניה לחמם שמן עמוק( לא חם מידי ) להרטיב את הידיים לקרוץ עיגול ובתוכו עוד עיגול ולטגן.


  • 5

    לאחר הטיגון לשים במסננת ולהוסיף אבקת סוכר( לא חייב ).


0

ללוש את כל החומרים .


1

להתפיח התפחה ראשונה עד שהבצק מכפיל את הנפח.


2

אחרי ההתפחה הראשונה ללוש את הבצק עם ידיים רטובות .


3

להתפיח שוב עם ידיים רטובות עד שהבצק מכפיל את הנפח .


4

אחרי ההתפחה השניה לחמם שמן עמוק( לא חם מידי ) להרטיב את הידיים לקרוץ עיגול ובתוכו עוד עיגול ולטגן.


5

לאחר הטיגון לשים במסננת ולהוסיף אבקת סוכר( לא חייב ).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים