לןגן

ספינג' מרוקאי

מאת: תהילה ש., פורסם: 11/12/2020 | 14:47
ספינג' מרוקאי

תקציר המתכון: ספינג' מרוקאי מתכון של דודתי האהובה מתכון שתמיד מצליח

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים

  2. להתפיח התפחה ראשונה עד שהבצק מכפיל את הנפח

  3. אחרי ההתפחה הראשונה ללוש את הבצק עם ידיים רטובות

  4. להתפיח שוב עם ידיים רטובות עד שהבצק מכפיל את הנפח

  5. אחרי ההתפחה השניה לחמם שמן עמוק( לא חם מידי ) להרטיב את הידיים לקרוץ עיגול ובתוכו עוד עיגול ולטגן

  6. לאחר הטיגון לשים במסננת ולהוסיף אבקת סוכר( לא חייב )