ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החציל לקוביות לפזר מלח גס ולהניח על מסננת שעה.
-
2
לשטוף את החציל ליבש ולטגן לצבע זהוב להמיח על נייר ניגוב .
-
3
( אפשרי בתנור על נייר אפייה משומן חום 200 מעלות).
-
4
לחתוך את הפטריות לפרוסות ולהקפיץ עם כף שמן זית ושום כתוש כחמש דקות.
-
5
להוסיף גמבה חתוכה לקוביות קטנות ולטגן עוד 5 דקות .
-
6
לערבב בעדינות עם החציל הזיתים והפטרוזיה לתבל מעט מלח ולימון.
-
7
מי שאוהבת חומץ שתוסיף גם כף.
1
לחתוך את החציל לקוביות לפזר מלח גס ולהניח על מסננת שעה.
2
לשטוף את החציל ליבש ולטגן לצבע זהוב להמיח על נייר ניגוב .
3
( אפשרי בתנור על נייר אפייה משומן חום 200 מעלות).
4
לחתוך את הפטריות לפרוסות ולהקפיץ עם כף שמן זית ושום כתוש כחמש דקות.
5
להוסיף גמבה חתוכה לקוביות קטנות ולטגן עוד 5 דקות .
6
לערבב בעדינות עם החציל הזיתים והפטרוזיה לתבל מעט מלח ולימון.
7
מי שאוהבת חומץ שתוסיף גם כף.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים