קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך את החציל לקוביות לפזר מלח גס ולהניח על מסננת שעה
לשטוף את החציל ליבש ולטגן לצבע זהוב להמיח על נייר ניגוב
( אפשרי בתנור על נייר אפייה משומן חום 200 מעלות)
לחתוך את הפטריות לפרוסות ולהקפיץ עם כף שמן זית ושום כתוש כחמש דקות
להוסיף גמבה חתוכה לקוביות קטנות ולטגן עוד 5 דקות
לערבב בעדינות עם החציל הזיתים והפטרוזיה לתבל מעט מלח ולימון
מי שאוהבת חומץ שתוסיף גם כף