ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
לערבב עם הקמח מלח סוכר ביצה (להניח בתוך גומה לא במגע עם השמרים) מעל להוסיף את השמרים ואת הנוזלים ולהתחיל ללוש את הבצק.
-
1
הבצק צריך ליהיות רך ודביק אך לא נוזלי.
-
2
לשים היטב למרקם אחיד מניחים בצד לתפיחה של שעה.
-
3
לשים מעט לאחר ההתפחה וקורצים כדורים בידיים משומנות מניחים על משטח משומן לעוד חצי שעה.
-
4
מחממים שמן עמוק בסיר לוקחים כל כדור בצק ובעזרת האצבעות יוצרים חור באמצע זורקים בעדינות לתוך השמן ומטגנים עד להשחמה קלה .
-
5
מוציאים לנייר סופג מצננים ומפזרים אבקת סוכר או סוכר לפי בחירה.
-
6
שיהיה בהנאה כרמית 😋.
0
לערבב עם הקמח מלח סוכר ביצה (להניח בתוך גומה לא במגע עם השמרים) מעל להוסיף את השמרים ואת הנוזלים ולהתחיל ללוש את הבצק.
1
הבצק צריך ליהיות רך ודביק אך לא נוזלי.
2
לשים היטב למרקם אחיד מניחים בצד לתפיחה של שעה.
3
לשים מעט לאחר ההתפחה וקורצים כדורים בידיים משומנות מניחים על משטח משומן לעוד חצי שעה.
4
מחממים שמן עמוק בסיר לוקחים כל כדור בצק ובעזרת האצבעות יוצרים חור באמצע זורקים בעדינות לתוך השמן ומטגנים עד להשחמה קלה .
5
מוציאים לנייר סופג מצננים ומפזרים אבקת סוכר או סוכר לפי בחירה.
6
שיהיה בהנאה כרמית 😋.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים