ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף בניילון ניצמד שעה במקרר.
-
2
לשטוף היטב את הכרישה לסנן ולקצוץ.
-
3
לטגן עם 3 כפות שמן זית לשקיפות.
-
4
להוסיף 3 שיני שום פרוס .
-
5
2 לימונים כבושים קצוצים להוציא חרצנים לתבל מלח פלפל לפי הטעם.
-
6
להוסיף חופן פטרויליה קצוצה.
-
7
לימון סחוט.
-
8
לטגן את הקציצות ולהניח על נייר סופג.
-
9
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה להוסיף לסיר הרוטב עם הקציצות לבדוק טעמים ולבשל עוד 10 דקות.
1
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעטוף בניילון ניצמד שעה במקרר.
2
לשטוף היטב את הכרישה לסנן ולקצוץ.
3
לטגן עם 3 כפות שמן זית לשקיפות.
4
להוסיף 3 שיני שום פרוס .
5
2 לימונים כבושים קצוצים להוציא חרצנים לתבל מלח פלפל לפי הטעם.
6
להוסיף חופן פטרויליה קצוצה.
7
לימון סחוט.
8
לטגן את הקציצות ולהניח על נייר סופג.
9
לבשל את הפסטה לפי ההוראות שעל גבי האריזה להוסיף לסיר הרוטב עם הקציצות לבדוק טעמים ולבשל עוד 10 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים