הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מרק מבית אמא קל, טעים ומזין ללא טיפת שמן
מרתיחים את הגריסים בסיר גדול ועמוק . מקפים את הקצף שנוצר תוך כדי הרתחה. .
קוצצים ומוסיפים פנימה את עלי הסלרי , והבצל . מנמיכים להבה וממשיכים לבשל עוד כשעה . .
מידי פעם בוחשים את המרק. .
מתבלים במלח , פפריקה ופלפל לבן וממשיכים לבשל על להבה נמוכה עוד כחצי שעה. אם יש צורך מוסיפים חצי עד כוס מים רותחים. .
מוסיפים פנימה את רסק העגבניות ומערבבים היטב.מבשלים עוד רבע שעה או עד להגעה לדרגת הסמיכות הרצויה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .