ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
חותכים רצועות דקות חזה עוף.
-
1
מקפיצים בשמן ושמים בצד שמוכן.
-
2
להוסיף מעט שמן שומשום ושום.
-
3
להקפיץ את הירקות מהקשה לרך לא לבשל 100 אחוז.
-
4
לשים רטבים וחמאת בוטנים.
-
5
להוסיף את החזה עוף ולהקפיץ.
-
6
להגיש ולקשט בשומשום.
-
7
בתאבון🤤.
0
חותכים רצועות דקות חזה עוף.
1
מקפיצים בשמן ושמים בצד שמוכן.
2
להוסיף מעט שמן שומשום ושום.
3
להקפיץ את הירקות מהקשה לרך לא לבשל 100 אחוז.
4
לשים רטבים וחמאת בוטנים.
5
להוסיף את החזה עוף ולהקפיץ.
6
להגיש ולקשט בשומשום.
7
בתאבון🤤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים